Ambulanssitoiminta

Johanniittain avun ambulanssitoiminta on pääsääntöisesti ensiapupäivystystä erilaisten urheilu-, perhe- ja yleisötapahtumien yhteydessä. Huolehdimme osanottajien ja katsojien hyvinvoinnista esim. Espoon rantamaraton-, Solvallamarschen- ja Nouxxtreme-tapahtumissa. Huolehdimme myös nuorten hyvinvoinnista erilaisten juhlapyhien aikana, kuten vappuna, koulujen päättäjäisissä ja uutena vuotena. Osallistumme Joulun avajaisiin Tapiolassa sekä eri perhetapahtumiin niin kuin Långvik-päivä.

Meillä on erittäin hyvin varustettu ambulanssi ja pätevää hoitohenkilökuntaa. Johannittain avun henkilökunta, koostuen osittain lääkäreistä ja sairaanhoitajista ja osittain jäsenistä joilla on huomattava kokemuksella vapaa-ehtoisesta toiminnasta ensiavussa, ryhtyy päivystyksiin Johanniittain avussa. Johannittain avun piirissä koulutamme itse suurimman osan jäsenistämme, joten aiempaa kokemusta tai koulutusta ei välttämättä tarvita osallistumiseen. Toivomme ainoastaan positiivista elämänasennetta, hyvää huumoria ja halua auttaa lähimmäistä.

Jos kiinnostuit meidän ambulanssitoiminnasta ja haluat tietää enemmän? Ota ystävällisesti yhteyttä roger.storas (at) johanniter.fi, niin kerromme lisää.